Over ons

 

 

VG Expert bvba is een vastgoedexpert. Het bedrijf werd mede opgericht door Noël Van Goethem.

.

VG Expert is actief in Vlaanderen, voor alle bouwkundige expertises zowel in de privatieve als in de professionele markt.

Dat we vernieuwend zijn en zéér uitzonderlijk op de Belgische markt, kunt u afleiden uit ons dienstenaanbod.

Het grote verschil wat VG Expert zo exclusief maakt met andere experten is dat bouwexpert Noël Van Goethem zelf vele huizen heeft gebouwd enz..., hij weet dan ook waar hij moeten kijken en waarover hij spreekt!

Je kan enkele van zijn vele projecten terug vinden bij referenties.

Zo brengt VG Expert een offerte controle, bijstand bij voorlopige oplevering en beschermd de bouwheren voor alle werken in uitvoering alsook de aanrekening en prijzen controle voorzien volgens marktprijzen en ook bouwtechnische keuring, dit zowel voor privatief en professioneel vastgoed op de Belgische markt.

Het is onze grootste doelstelling om alle prijzen die aangeboden worden door aannemers binnen de normale normen te houden. Vaak is gebleken dat bouwheren gastronomische bedragen moeten betalen voor werken die zeker uitgevoerd kunnen worden binnen de normale aanrekening!

Ook streven wij ernaar dat de bestelde werken volgens afspraak en de goede vakmanschap is uitgevoerd!

Contracten en betalingen worden door ons dan ook opgevolgd en nagezien.

 

Bij bouwtechnische keuring voor je tot kopen overgaat nemen wij de troeven en gebreken onder de loep, alsook de mogelijkheden en beperkingen en de plus-en minpunten van huizen en appartementen.

Bijstand bij voorlopige oplevering staan wij de bouwheren bij om hen te beschermen tegen te snel willen opleveren met vaak de gekende gevolgen. Wij kijken na of alles uitgevoerd is volgens de regel der kunst en wat er eventueel nog moet uitgevoerd worden binnen dan een afgesproken termijn. Ook zien wij na of de bouwtermijn gerespecteerd werd, de aanrekening correct verlopen is en wat er nog moet betaald worden!

Voor een breed publiek hebben wij sites www.immochecker.be en www.ichecker.be waar iedereen de waarde van een bouwgrond, huis of appartement kan berekenen.

Kijk ook eens verder op onze site er staat heel veel informatie op, om u te helpen bij kopen, bouwen of verbouwen!

Bouwexpert

40 jaar kennis en ervaring tot uw dienst!

Zaakvoerder is expert Noël Van Goethem, die beschikt over een praktijk ervaring van meer dan 40 jaar in de bouwsector, als zelfstandig project manager en bouwexpert.
Bouw Shake Award Opleidingsbedrijf 2011
5170721.jpg

Uitgereikt door fvb - ffc

http://fvb.constructiv.be