Home / Tarieven
 
Tarieven

Bijstand bij voorlopige opleveringen

​Er wordt steeds een minimumbedrag van 280,00 € excl. btw en verplaatsing in rekening gebracht. De uren terplaatse indien meer dan 3 uur worden dan verrekend in regie aan 90€ per uur.  Voor de kosten van het vervoer is er een vaste kost van 90€ binnen een straal van 50 km. De uren voor opmaak van een verslag bijstand bij voorlopige opleveringen worden eveneens in regie aangerekend aan hetzelfde tarief, tarieven zijn excl. btw.


Een voorlopige oplevering moet je van uitgaan dat het gemiddelde van 2/3 uur in beslag neemt met technische bijstand, wat een relatieve kleine investering is ten opzichte van uw totale investering. Kortom, onze bijstand verdient zichzelf snel terug, vermits wij gebreken identificeren die u als particulier wellicht nooit zal opmerken en die u mogelijks later zullen frustreren of extra geld zullen kosten.

 

Wij zorgen ervoor dat u, mits een minimale kost, met een gerust gevoel uw nieuwe woonst in ontvangst kan nemen.

Tracht indien mogelijk en vooral te documenteren met foto’s of ander bewijsmateriaal. Leg uit welke stappen u reeds al ondernomen hebt.

Bouwfouten of bouwschade

In navolging van een bouwkundige expertise (Bouwfouten en bouwschade)  kunnen wij u ook bijstaan in de bemiddeling of ingebrekestelling van uw aannemer/architect of derde partij - zie andere tarieven bij homepage.

Wij kunnen tevens de coördinatie van de herstellingswerken of aanpassingswerken ondersteunen en erop toezien dat alle betrokken partijen hun afspraken nakomen totdat het probleem volledig opgelost is.

Een goed advies betaalt zichzelf terug.