top of page

Assistentie bij een voorlopige en definitie opleveringen

Een technisch raadsman geeft onafhankelijk advies bij de oplevering van renovaties en nieuwbouwprojecten. Om geen risico’s te nemen op latere kosten neem je best een technisch raadsman mee naar de voorlopige oplevering. Laat u bijstaan door een expert bij het opstellen van het proces verbaal van oplevering.

Op dat moment gebeurt de aanvaarding van de werken en wordt de overdracht van de woning of appartement naar de koper een feit...ook al heb je uw betalingen nog niet volledig gedaan. 

Het is dus van belang om zo volledig mogelijk de zichtbare gebreken in een PV van voorlopige oplevering op te laten nemen! Wellicht hebben jullie niet de voldoende technische kennis van bouwgebeuren, en daarom is een bijstand van VG Expert een zekere meerwaarde.

Voorafgaande plaatsbezoeken en adviezen 

Het is van groot belang om tijdens de bouwproces meerder controles te doen, om zo de preventieve fouten op te merken ter vergelijking met de bouwplannen en uitvoeringen.
Dit kan ook in bijstand met een bouwexpert.

De meeste kopers hebben totaal geen besef van wat hen te wachten staat en rekenen op de vakkundigheid van de aannemer en architect...maar uit mijn ervaring is het vaak anders. Ik raad u zeker aan om ook tijdens dit proces jullie te laten bijstaan door een bouwexpert.


 

bottom of page