AANGEBODEN DIENSTEN

                                           

NBuild Projects

- Kwaliteit bouwwerk

- Correcte oplevering

en mail naar:  info@vgexpert.com - of bel naar 0472/ 59 18 98 - Wat is een expertise - en bouwexpert

Projecten met zeer goede beoordeling naar kwaliteit en oplevering
thumbsup.png

Opleveringen van woningen of appartementen waarvan deze uitstekend afgewerkt zijn en de oplevering zeer goed verlopen is, uiteraard zijn er altijd opmerkingen die zij dan correct noteren en zeer goed opvolgen naar uitvoering toe binnen de vooraf afgesproken termijn. Let op...dat wil niet zeggen dat alle woningen of appartementen bij diezelfde projecten even goed afgewerkt zijn, die heb ik namelijk niet bijgestaan om na te zien!

1

40 jaar ervaring

2

To the point - aanpak

3

Kostenbesparend

4

Intermediair

5

Oplossingsgericht

6

Verdedigen van je belangen

7

Snelle service

8

Eindcontrole

Tarieven

 

Mijn prestaties worden altijd p/u aangerekend. 

 

Er wordt steeds een minimumbedrag van 250,00 € excl. btw en verplaatsing in rekening gebracht. Regie worden aangerekend aan 80€ per uur indien meer dan 3 uur terplaatse.  Voor de kosten van het vervoer is er een vaste kost van 80€ binnen een straal van 50 km.

De uren voor administratie of opmaak van een expertiseverslag worden eveneens in regie aangerekend aan hetzelfde uurtarief.

 

 

Tarieven zijn excl. btw.

 

Administratie opstart dossier indien nodig, doornemen van alle doorgestuurde stukken 160€.

Image2.png

Mijn standpunt is duidelijk...aannemers/ bouwpromotors en firma's sleutel op de deur, moeten de werken uitvoeren volgens de regel der kunst en doen wat er afgesproken is met jullie, zonder rond de pot-te-draaien en uitvluchten te zoeken..."to the point" is mijn aanpak.

Betalingen en voorlopige opleveringen

Tip: sommige verzekeraars komen tussen in de kosten van een bouwtechnische adviseur, kijk uw verzekeringspolis B.A of rechtsbijstand na, of raadpleeg hiervoor uw verzekeringsmaatschappij of verzekeringsmakelaar.

Bijstand bij voorlopige opleveringen.

 

Wat stuur je door naar mij!

  • Verkoopovereenkomst

  • Lastenboek

  • Plannen

  • Foto's van tijdens de bouwwerken als je die hebt?

Bestel zeker op tijd, zodat je zeker bent dat ik jou kan bijstaan.

EPB-verslaggeving:

Iemand die wenst te bouwen of verbouwen, kan niet zomaar zijn gangetje gaan.
Alle gebouwen in Vlaanderen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd of een melding wordt gedaan, moeten aan bepaalde energienormen voldoen. - Lees verder....

 

https://www.energiesparen.be/EPB-pedia

Wie doet wat?

Wie regelt EPB bij sleutel-op-de-deur?

WIE IK BEN

 

 

Als het op bouwexpert aankomt ben ik als persoon zeer ervaren. Ik ben een onafhankelijk bouwexpert en vind altijd de juiste oplossing voor al mijn klanten. Door mijn zeer uitgebreide kennis van bouwgebeuren kan ik als professional mijn klanten bijstaan voor alles wat met vastgoed te maken heeft. Ik blijf betrokken en aanwezig tijdens alle stadia van het bouwgebeuren. Ik zal u bij elke stap van het proces begeleiden. Mijn klanten komen zowel van Limburg/Vlaams-Brabant/Brussel/Antwerpen/Oost en als van West-Vlaanderen. Mijn specialisatie is vooral bouwfouten/bijstand bij voorlopige opleveringen enz...

​Ik verwacht van iedere aannemer correct uitgevoerde werken volgens de regel der kunst, en vind dat zeer normaal. Alle werken dienen uitgevoerd te worden binnen de gangbare toleranties beschreven door het WTCB.

DSCN5166(2).png

Wat is een EPC-attest?:

Een energieprestatiecertificaat (EPC-attest) is een document dat aangeeft hoe energiezuinig jouw wooneenheid/gebouw is. Elke woning krijgt hiervoor een label gaande van A+ (energiezuinig) tot F (energieverslindend). Het EPC toont ook de berekende energiescore. Dat is het berekende energieverbruik per jaar en per m² bruikbare vloeroppervlakte (kWh/m² jaar). - Lees verder....

Check mijn huis!

Verkoopovereenkomst en weerverlet met de telkens terugkerende discussies.

 

Tip: Vergeet niet een aangetekend schrijven te sturen i.v.m. vertragingsboete voor het verstrijken van de voorziene opleveringsdatum. Vertragingsboete telt vanaf datum van uw aangetekende schrijven als je te laat bent dit te melden!

1/1

Oktober 2018: Bij een inhuldiging van één van mijn projecten in Strombeek-Bever, knip ik het lint door samen met minister Jo Vandeurzen en gemeenteraadslid Trui Olbrechts van OCMW, en Minister Koen Geens was ook aanwezig.

DSCN5183.png

Beide ministers spraken tijdens hun speech vol lof over mijn enorme prestatie die ik daar geleverd had, en ook dat ik binnen de voorziene termijn het project volledig afgewerkt had, dat was de reden dat ik het voorrecht kreeg van gemeenteraadslid Trui Olbrechts en beide ministers om het lint door te knippen.

5170721.jpg

In 2011 kreeg ik samen met twee andere top bedrijven (waaronder ook Elbeko) een award voor de beste opleiding te geven aan mijn personeel naar kwalitatief bouwen.

 

TEVREDEN KLANTEN

Eerlijke beoordelingen
Mijn klanten bij VG Expert bvba staan centraal bij alles wat ik doe. Ik probeer niet alleen nieuwe klanten te vinden, maar ook om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten waarmee ik in het verleden heb gewerkt. Hieronder vindt u een paar recensies van klanten die ik in het verleden heb geholpen.
Lees ook meer reacties >>>
1/2
 
 
Wij zijn zeer tevreden over de expertise van Noël, die ons heeft geholpen bij de koop van een oudere woning. We hadden slechts een zeer korte periode om de expertise te laten doen maar dankzij de flexibiliteit van Noël hebben we gelukkig een goed beeld gekregen. Interessant om te zien was dat Noël tijdens de inspectie op zoek was naar het verhaal van het huis, hij nam de tijd om goed te analyseren en metingen te verrichten aangevuld met zijn vakkundige vragen en ervaring heeft hij hierdoor een goed beeld van het huis kunnen verkrijgen. Na de inspectie heeft Noël ook een mooi overzichtelijk rapport opgesteld met zijn opmerkingen en adviezen, dat bijzonder nuttig is in het beslissen en om de juiste prioriteiten te kunnen stellen.
We zijn helemaal akkoord met Eef “een echte aanrader”, dankzij de vakkundige en grondige analyse en vooral niet te vergeten de vele bruikbare adviezen hebben wij met een gerust hart onze eindbeslissing kunnen nemen. Noël nogmaals hartelijk dank voor je ondersteuning!

                         Jeroen Waverijn

                        (Vlaams-Brabant)

thumbsup.png
 
 
Na de aankoop van vastgoed werden we geconfronteerd met een niet ophoudende stroom van problemen in het pand. We hebben beroep gedaan op Noël voor een inspectie, teneinde duidelijkheid te krijgen in wat er allemaal fout is uitgevoerd tijdens de renovatie door de verkoper. Als onafhankelijk expert biedt Noël inzicht in de situatie en in de stappen die we dienen te ondernemen. Bovendien zal Noël ons bijstaan tijdens het uitvoeren van de herstellingswerken, waardoor er meer garantie ontstaat op het correct uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast faciliteert Noël ook overleg met een juridisch adviseur. Last but not least kan Noël helpen om in contact te komen met leveranciers/aannemers uit zijn netwerk waarvan hij weet dat er correct en professioneel werk geleverd wordt. Noël reageert steeds snel en gevat en is een prettige persoon om mee samen te werken.

 

Kurt Van Eeckhout

(Antwerpen)

thumbsup.png
Wij zijn enorm blij dat we met Noël in zee gegaan zijn. We zaten op een punt dat we de discussies met onze bouwheer niet meer zagen zitten, o.a. met betrekking tot schadevergoeding wegens te laat opleveren, een hoop zaken die nog voor de oplevering moesten afgewerkt worden, en zoveel meer. Vrij snel na onze beslissing om Noël in te schakelen hadden we al een gevoel van "het is in goede handen en we kunnen zelf even tot rust komen". Noël vecht echt voor je alsof hij het voor zijn eigen woning zou doen. Hij laat zich zeker niet doen door een bouwheer, in tegendeel. Wij zijn erg blij dat hij ons heeft bijgestaan tijdens onze voorlopige oplevering anders hadden we helemaal niet gestaan waar we nu staan, nl. een bouwheer die goed meewerkte en 95% van onze opmerkingen noteerde en zal corrigeren/aanpassen. Noël neemt echt zijn tijd voor je en heeft overduidelijk kennis van zaken. Je voelt je echt gesteund en gerustgesteld hetgeen wij echt nodig hadden na maanden van "zever" en discussies. Dikke dikke merci Noël!
Renate & Bart
(Antwerpen)
thumbsup.png
 
 
We waren op zoek naar hulp voor onze voorlopige oplevering. Architect en aannemer speelden samen onder hetzelfde hoedje....
Via google zijn we in contact gekomen met Noel. Daar hebben we geen enkel moment spijt van gehad. Na het eerste gesprek heeft hij onze bouw wat bestudeerd...  Noel is een kei in het vak met een ongelofelijke kennis in de wereld van de bouw.
Hij gaat het volledig bouwproces vanaf het begin af.
Heeft snel door indien er problemen of verdoken problemen zijn. Hij pluist alles in de details uit. Stelt de nodige vragen en maakt er zijn analyses van. 
Tijdens gesprekken met onze architect en aannemer stond zijn hoofd niet stil en haalt hij zijn jarenlange kennis boven. (Op een zeker moment wou onze architect vertrekken daar Noel hem betrok in de problematiek en hem op zijn fouten wees. Noel heeft hem dan aangesproken en heeft de architect ook gewezen op zijn verplichtingen en gezegd als je wenst te vertrekken ... 'ik zal er nota van nemen'. Heel professioneel! Architect is dan ook gebleven... 
Hij laat zich horen en gaat geen discuties uit de weg daar hij weet waarover hij het heeft. Hij is een geboren onderhandelaar, vraagt veel, geeft dan wat terug maar hij blijft correct en blijft vooral achter de bouwheer staan.
Wij raden aan iedereen om zich te laten bijstaan door Noel tijdens voorlopige opleveringen, misschien beter we raden Noel aan bij eender welke vraag omtrent bouwen! Als je voor Noel kiest hebt je een perfecte ondersteuning ...
Philippe & Pascale
thumbsup.png
1/2
VanPoppel_Schrijnwerkerij_116 _low.jpg
VanPoppel_Schrijnwerkerij_111 _low.jpg
UW VRAAG INDIENEN
arrow&v
Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

Schoolgebouw Vlindertuin te Mechelen, uitgevoerd als zelfstandige projectleider in opdracht van de firma Van Poppel NV.